Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NASOS HOTEL

de la
1320  804 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul este situat în Moraitika, la 250 de metri de plaja din Moraitika, Plaja Messonghi este la 300 de metri de Nasos Hotel and Resort, iar plaja Agios Ioannis Peristeron se află la 2,5 km.

Localizare

Hotelul este situat în Moraitika, la 250 de metri de plaja din Moraitika, Plaja Messonghi este la 300 de metri de Nasos Hotel & Resort, iar plaja Agios Ioannis Peristeron se află la 2,5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Corfu, situat la 14 km de hotel.

Facilitati Hotel

Complexul are piscina, bazin pentru copii, cocktail bar, restaurant, recepție cu seif (cu taxă suplimentară), loc de parcare, zonă de joacă pentru copii, tenis de masă, biliard, închirieri de mașini sau biciclete

Facilitati camere

Nasos Hotel & Resort este format din 85 de camere confortabile.Toate camerele oferă Wi-Fi gratuit, aer condiționat, un seif, TV prin satelit, un uscător de păr și un frigider. Există, de asemenea, balcoane private care se bucură fie de o priveliște spre grădină, munte sau vedere la piscină.
Toate camerele au aer condiționat, frigider, TV prin satelit, telefon, balcon sau terasă, seif, uscător de păr. 

 

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://molfettabeach.com/) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.