Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Kavos Plaza este situat in Kavos, la 400 de metri de plaja Kavos, iar Cel mai apropiat aeroport este aeroportul international Corfu, situat la 45 km de proprietate.

FACILITATI
Ofera piscina in aer liber sezoniera si o gradina. Hotelul pune la dispozitie lounge comun si bar. Unitatile au vedere la piscina.
Kavos Plaza Hotel ofera terasa la soare. Puteti juca biliard la acest hotel de 3 stele, iar inchiriere de masini este disponibila.Receptia poate oferi informatii despre zona din jur.

RESTAURANT
Restaurantul unitatii de cazare este specializat in preparate din bucataria greceasca si grill/gratar.

CAMERE
Toate camerele hotelului includ balcon privat cu vedere la piscina. Toate au baie privata, cu uscator de par. La Kavos Plaza Hotel, toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat si canale prin satelit.
Suita Deluxe cu vedere la piscina-(80 mp)-Aceasta suita are zona de living/sufragerie in plan deschis, bucatarie si balcon.
Camera dubla sau twin cu vedere la piscina-(20 mp)-Aceasta camera twin/dubla are podea cu gresie/marmura, aer conditionat si balcon.
Camera tripla cu vedere la piscina-(2o mp)-Aceasta camera tripla are TV cu ecran plat, aer conditionat si balcon.
Camera dubla sau twin superioara cu vedere la piscina-(20 mp)-Oferind un balcon si vedere, aceasta camera twin/dubla include un aparat de ceai/cafea.
Camera tripla superioara-(20 mp)-Aceasta camera tripla are pardoseala din gresie/marmura, aparat de facut ceai/cafea si balcon.
Apartament cu 2 dormitoare-(46 mp)-Acest apartament are aparat de ceai/cafea, fierbator electric si balcon.
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.