Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Coral Beach


Descriere

LOCALIZARE
Atat orasul, cat si aeroportul din Corfu sunt situate la aproximativ 35 km de Hotelul Coral Beach.

FACILITATI
Situat pe o plaja linistita din Roda, Hotelul Coral Beach ofera camere cu vederi frumoase. Are o piscina si un restaurant pe malul marii si ofera parcare privata gratuita.
La piscina oaspetii pot gasi sezlonguri si umbrele. Barul de la piscina serveste bauturi si inghetata, in timp ce barul de pe plaja pregateste gustari calde si reci.

RESTAURANT
Restaurantul Coral Beach serveste mancaruri grecesti si internationale si are vedere la Marea Ionica. Seara hotelul organizeaza seri tematice si grecesti cu spectacole live.

CAMERE
Camerele Coral sunt foarte luminoase si spatioase, cu decor elegant. Acestea sunt dotate cu TV LCD prin satelit, aer conditionat si cutie de valori. Toate includ balcoane cu vedere minunata la mare, piscina sau gradina. Suita are si o cada spa.
Double Room(30 mp), Superior Double Room with Sea View(30 mp), Family Room(48 mp), Superior Double Room with Pool View(30 mp).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.