Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE
Govino, situat in Golful Gouvia este inconjurat de palmieri si maslini, la 8 km de oras Corfu, 7 km de la Seaport Corfu si 9 km de Aeroportul International Corfu.

FACILITATI
Oaspetii pot inchiria ambarcatiuni pentru a explora golful si plajele din apropiere. Personalul de la biroul de turism poate organiza croaziere spre insulele Ionice, precum Paxos.Pune la dispozitie o piscina si 2 terenuri de tenis. Ofera WiFi gratuit in zonele publice si unitati de cazare cu aer conditionat, in sistem self-catering.

RESTAURANT
Oaspetii pot savura bauturi si cafea la bar. Micul dejun continental, cu paine proaspata, omleta si cereale este oferit zilnic in zona de luat masa. Magazinul proprietatii este aprovizionat cu produse de baza.

CAMERE
Complexul este format din apartamente si vile individuale, decorate cu gust, cu una cu doua sau trei dormitoare.
Apartament pana la 4 persoane: camera de zi cu doua canapele extensibile.
Apartament de pana la 6 persoane: tip casuta divizata, camera de zi cu doua canapele extensibile si doua paturi de o persoana.
Apartament de pana la 6 persoane: doua camere, camera de zi cu doua canapele extensibile.
Vile pana la 8 persoane: 3 camere cu doua paturi, camera de zi cu doua canapele extensibile. Toate vilele au scara in spirala.
Toate tipurile de cazare au: A / C, TV, bucatarie / zona de luat masa cu frigider, cuptor electric si doua placi de gatit electrice, linie cu linie directa si facilitati private. Patuturi disponibile.
De 6 ori pe saptamana, curatare si de doua ori o schimbare lenjerie saptamana.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.