Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1024  982 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 23.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Informatii generale:
Cel mai nou membru al lantului Trendy, hotelul (deschis in anul 2016) se afla la mica distanta de aeroportul Antalya, doar 15 kilometri, si se mandreste cu una dintre cele mai bune plaje din zona Lara.

Puncte forte:
- proximitatea fata de aeroport dar si fata de orasul Antalya;
- camerele standard care pot primi pana la 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 2 copii ;
- experienta sau ineditul unui transfer cu barca catre zona de plaja;
- Klever Kids Concept a mini-club modern atat pentru copii cat si pentru adolescenti;

Localizare: la 450 m de plaja privata (transfer asigurat gratuit cu barca moderna), la 15 km de aeroportul Antalya si 25 km de centrul orasului Antalya.

Facilitati hotel: plaja cu nisip, restaurant principal, restaurante a la carte, bistro, patiserie, food corner, beach bar, pool bar, trendy lobby bar, corner bar, villa bar, snack bar, dom bistro bar, vitamin bar, night club, piscine exterioare, piscina incalzita, piscina interioara, piscine cu tobogane pentru adulti si pentru copii, centru Spa.

Tipuri de camere si dotari:
- Standard Land View, Sea Side View sau Sea View - 36 mp (max 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 2 copii) a o singura camera , cu pat matrimonial + 1 canapea, baie (cu dus), balcon, parchet laminat, telefon in camera dar si in baie, uscator de par, set pentru cafea sau ceai, masa de scris, TV satelit, minibar, radio via TV, aer conditionat centralizat, halate si papuci de baie.
- Duplex Family Room a 50 mp a doua dormitoare, doua bai (cu dus si toaleta), balcon, parchet laminat, canapea sau fotoliu, telefon in camera dar si in baie, uscator de par, set pentru cafea sau ceai, masa de scris, TV satelit, minibar, radio via TV, aer conditionat centralizat, halate si papuci de baie.
- Family Suite cu Land View sau Sea View - 55 mp a doua dormitoare, doua bai (cu dus si toaleta), balcon, parchet laminat, canapea sau fotoliu, telefon in camera dar si in baie, uscator de par, set pentru cafea sau ceai, masa de scris, TV satelit, minibar, radio via TV, aer conditionat centralizat, halate si papuci de baie.
- Garden Suite - 55 mp, doar la parter, format dintr-un dormitor si o zona de living, terasa, parchet laminat, canapea, telefon in camera dar si in baie, uscator de par, set pentru cafea sau ceai, masa de scris, TV satelit, minibar, radio via TV, aer conditionat individual, halate si papuci de baie.
- Garden Family Suite - 65 mp, doar primul etaj, format din doua dormitoare, baie (cu dus si toaleta), balcon, parchet laminat, canapea, telefon in camera dar si in baie, uscator de par, set pentru cafea sau ceai, masa de scris, TV satelit, minibar, radio via TV, aer conditionat individual, halate si papuci de baie.

Dotari generale pentru toate tipurile de camere:
aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon direct, mini-bar (bauturi racotiroare si bere), fierbator, seif (gratuit), baie cu dus, uscator de par, balcon sau terasa

Tip de masa: Ultra All Inclusive

Pentru copii: piscine, teren de joaca, mini club si club pentru adolescenti, jocuri interactive, sala de cinema, camera cu jocuri si internet, aquapark, mini-club acoperit la plaja.

Activitati incluse:
cursuri de dans, gimnastica, aerobic, ping pong, sporturi de apa, volei pe plaja, water gym, water polo, programe de animatie seara, seara turceasca, teren de tenis, centru fitness, terenuri de baschet si volei, mini fotbal.

Tips/ recomandari:
camera de late check-out sau early check-in pusa la dispozitia turistilor care pleaca mai tarziu sau sosesc mai devreme.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.