Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PIRATES BEACH CLUB

de la
778 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotel Pirate's Beach Club Kemer este situat la 75 km de aeroportul din Antalya, la 20 km de Kemer, în apropiere de Tekirova, aproape de mare. Hotelul a fost construit în 1994, suprafata totala de 36000 mp, ultima renovare a fost facuta în 2010. Hotel Pirates Beach Club Kemer este format din 34 vile cu 2 nivele: - 260 camere standard (max. 2+2 persoane, 25 mp); - 8 suite cu doua camere (living, dormitor cu usa, aer conditionat individual, max. 3+1 pers., 43 mp). Stilul (tema) pirat este sustinut în toate - de la pirati în uniforma la pestera comoara în Club Mini. Mari zone verzi, o intrare buna în mare, animatie active pentru adulti si copii. Recomandat pentru familii cu copii. Camera: - Dus - Uscator de par - Aer conditionat centralizat - TV - Telefon - Mini-bar (apa) - Seif (gratuit) - Pardoseala - mocheta - Balcon - Servicii de curatenie si intretinere - zilnic - Schimbarea lenjeriei - 3 ori pe saptamâna Dotari si servicii: - Restaurant principal - 4 restaurante a la carte (fructe de mare, italian, Tandoori si turcesc, cu rezervare, doar taxa de intrare) - 7 baruri (1 contra cost) - 3 piscine în aer liber - 2 tobogane de apa - Cinema - Cabinetul medicului - Centru SPA - Coafor - Sala de jocuri - Spalatorie - Curatatorie - Sala de conferinte (100 persoane) Relaxare si sport: Gratuit: - Baie turceasca - Sauna - Baie de aburi - Aerobic - Aqua gym - Volei pe plaja - Baschet - Mini-fotbal - 2 terenuri de tenis cu suprafata sintetica - Închirieri de rachete si mingi de tenis - Tenis de masa - Darts - Biliard - Tir cu arcul - Mini-golf - Sporturi nautice fara motor - Surf (cu licenta) - Program de animatie - Muzica live (in anumite zile) - Disco Contra cost: - Masaj - Sporturi nautice cu motor - Iluminare terenuri de tenis (cu rezervare) - Internet cafe - Internet wireless Pentru copii: - Bufet pentru copii - Piscina pentru copii - Mini-tobogan de apa pentru copii - Loc de joaca pentru copii - Mini-club (4-12 ani) - Mini-gradina zoologica - Carucior (contra cost) - Babysitter (contra cost) Plaja: proprie, nisip - pietris. Ponton. Bar pe plaja: gratuit. Piscina si plaja: umbrele, sezlonguri si saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.
Hotel Pirate's Beach Club Kemer este situat la 75 km de aeroportul din Antalya, la 20 km de Kemer, în apropiere de Tekirova, aproape de mare. Hotelul a fost construit în 1994, suprafata totala de 36000 mp, ultima renovare a fost facuta în 2010.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.