Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO NUMA BAY


Descriere

LOCALIZARE

Numa Bay Exclusive (ex. Sentido Numa Bay) 5* este localizat in Alanya, la 105 km de Aeroportul International Antalya.

FACILITATI

Plaja & Piscine: Plaja. Piscine exterioare: doua pentru adulti, una pentru copii cu tobogane si waterpark. Piscina interioara la Centrul Spa.
Spa & Wellness: sauna, bai turcesti, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare. Sala de fitness.
Organizare de evenimente si intalniri.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Numa Bay Main Restaurant, Joes Grill A La Carte, The Wok House A La Carte, Ali Baba Fish A La Carte, Snack Bar & Restaurant, 24 Hours Patisserie
Baruri: Blue Bar, Beach Bar, Club Numa Bay

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon/terasa, A.C. si incalzire centrala, T.V., minibar, WiFi, seif, aparat pentru cafea si ceai, meniu pentru perne.

STANDARD ROOM (30 m2) - paturi duble sau twin. Capacitate 2 persoane.
SUPERIOR ROOM (30 m2) - paturi duble sau twin. Smart room. Capacitate 2 persoane.
FAMILY ROOM (45 m2) - paturi duble sau twin si canapea. Capacitate 4 persoane.
STANDARD SWIM UP ROOM (40 m2) - paturi duble sau twin. Terasa cu sezlonguri si acces spre piscina (impartita cu celelalte camere swim-up). Capacitate 2 persoane.
DUBLEX SWIM UP ROOM (40 m2) - la parter pat dublu si la eaj doua apturi single. Terasa cu sezlonguri si acces spre piscina (impartita cu celelalte camere swim-up). Capacitate 4 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.