Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LIMAK ARCADIA GOLF

de la
992 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

Hotelul Limak Arcadia Golf & Sport Resort este primul hotel din lantul hotelier Limak, dispune de o suprafata de 97.000 mp si reprezinta un loc unde oaspetii se pot relaxa, petrecand vacante de neuitat. Sporturi
Piscina interioara si in aer liber, piscine pentru copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis, tenis de masa, tir, volei pe plaja, baschet, sporturi nautice nemotorizate, toate sunt gratuite. Tenisul in nocturna, echipamentele, lectiile, masajul si intretinerea tenului, sporturile nautice motorizate, scoala de scufundari, toate sunt cu plata. Programe de animatie sustinute de echipe de profesionisti in timpul zilei si spectacole in timpul serii. Mini club petru copii.

Plaja
Hotelul dispune de plaja privata cu nisip; prosoapele, sezlongurile si umbrelutele sunt fara plata.

Servicii masa
Ultra All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, pranz, gustari, prajituri, cafea, ceai, cina, bufet de la miezul noptii; toate bauturile locale, bauturile alcoolice standard de import, bauturi racoritoare. Restaurantele A`la Carte - Sushida si Mangal room service 24:00-04:00, inghetata in restaurantul Pinea sunt fara plata. Bauturile locale si de import imbuteliate si la doza, anumite bauturi de import, sucurile din fructe proaspete sunt cu plata. Restaurante À la Carte: La Cucina, Red Wok, Pasha sunt cu plata.

Facilitati camere
Hotelul are un total de 444 de camere: 204 camere standard (2+1 pax) in cladirea principala, 117 camere standard (2+1 pax) in bungalow-uri, 12 camere familiale in cladire principala, 107 camere familiare in bungalow-uri (2+2 pax), 4 Grand suite cu Jacuzzi in cladirea principala. Toate camerele au balcon/terasa, vedere la mare sau la gradina, baie cu dus, cada, uscator de par, A/C centralizat, telefon direct, mocheta, seif, minibar (apa, bauturi racoritoare si bere), Tv satelit si canale de muzica.

Localizare
Hotelul Limak Arcadia este situat in Belek, la 35 km de aeroportul din Antalya si la 40 km de Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.