Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KIRMAN HOTELS BELAZUR RESORT & SPA

de la
1167 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.10.2024 - 07.11.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Descriere

LOCALIZARE: pe plaja si are o suprafata de 40.000 mp, la 40 km de aeroportul din Antalya, la 45 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Hotelul se afla situat in zona Belek (Bogazkent) si este deschis in 2013.


CAPACITATE: Hotelul este format din 7 cladiri de 5 etaje si dispune de 480 camere, repartizate astfel: 136 camere standard (suprafata 25-29 mp, max 3 ad + 1 chd); camerele dispun de un pat matrimonial si un pat de o persoana; 45 camere standard sea view (suprafata 25-29 mp, max 3 ad + 1chd), 215 camere standard partial sea view (suprafata 25-29 mp, max 3 ad + 1 chd), 79 family room ( suprafata 36-39 mp, max 4 ad + 1chd ), 5 camere standard pentru persoane cu dizabilitati.

FACILITATI HOTEL: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (Otoman, Asiatic, International cu programare,pentru un sejur de o saptamana o vizita la un restaurant ( gratuit), 2 piscine, 3 tobogane de apa, piscina interioara, 8 baruri (dintre care unul este deschis 24 ore), centru spa, wi-fi in lobby gratuit, centru comercial, 3 Sali de conferinte (5-40 persoane). Pentru copii: 3 tobogane de apa, club pentru copii (4-12 ani), maxi-club pentru copii (12-18 ani), loc de joaca, piscina pentru copii, serv de babysitting contra cost, bufet pentru copii.

DOTARI CAMERE: pardoseala parchet laminat, aer conditionat centralizat, TV satelit, telefon, mini-bar gratuit (bauturi racoritoare (realimentat zilnic), seif (contra cost), schimbarea lenjeriei de 3 ori pe saptamana, uscator de par, curatenie zilnica, balcon, baie.

SERVICII INCLUSE: volei pe plaja, fotbal pe plaja, sala de sport, aerobic si aqua gym, baschet, volei, baie turceasca (hamam), darts,animatie,aerobic,tenis de masa, terenuri de tenis, discoteca,muzica live,inchirierea de mingi si rachete de tenis

SERVICII CONTRA COST: baby sitter, doctor, spalatorie, jet ski, banana, centru comercial, bowling, biliard, profesional SPA (masaj), interent cafe, nocturna terenuri de tenis,sport acvatice cu motor.


Plaja proprie de nisip, sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la plaja si la piscina. Prosoapele la plaja si piscina sunt gratuite.

Alte informatii:
- in restaurantul a la carte (o data/saptamana) este necesara rezervarea cu o zi inainte;
- animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.