Vacante personalizate


Ideea unei agenții care să ofere preponderent soluții personalizate de vacanță a venit simplu, din experiențele noastre personale în materie de călătorii. Am observat de-a lungul timpului că ne găsim greu locul în vacanțele clasice, că investim mult timp pentru a găsi obiective inedite, că internetul abundă în soluții generaliste și că se pune prea puțin accent pe alinierea  necesităților fiecărui individ cu oferta turistică.
Având în spate o experiență vastă în turism, am luat decizia de a oferi în prioritar consultanță clienților care doresc experiențe inedite, celor care sunt în primul rând călători, exploratori, oameni care caută autenticul și trăiesc intens fiecare secundă.
Ultimii ani ne-au depășit până și nouă așteptările. Avem norocul de a lucra cu oameni minunați, de a ne perfecționa zilnic cu fiecare provocare acceptată. Am creionat itinerarii complexe, pe toate continentele, dar și vacanțe liniștite în colțuri mai puțin cunoscute și mediatizate. Am redescoperit alături de clienții noștri destinații care păreau banale, dar cărora le-am găsit savori noi, neașteptate. Am petrecut uneori zile în șir făcând documentare, alteori săptămâni explorând. Ce putem spune sigur este că ne-a plăcut la nebunie fiecare moment, că nu ne plictisim niciodată și că așteptăm cu nerăbdare noi provocări.
Așa cum spune și sloganul nostru, vacanța trebuie să fie la doar un zâmbet distanță, planificarea ei trebuie să fie o plăcere, nu un stres, motiv pentru care consultanții noștri au o bogată experiență în domeniu și sunt pasionați de meseria de consultant în turism. Astfel, venim în sprijinul fiecărui client și îl ajutăm să găsească soluțiile care i se potrivesc cel mai bine.
Vă invităm să ne descoperiți, să ne adresați întrebări legate de activitatea și produsele noastre. Dacă vă permite timpul, vă așteptăm la o cafea tare sau un ceai aromat și la multe povești de călătorie. Pentru cei care sunt departe sau nu au timp să ajungă la noi, suntem disponibili via email, telefon sau whatsapp la contactele aflate în rubrica de contact.

SOURCE AND TAGS