Unde să te cazezi în Dubai în funcție de buget


Unde să te cazezi în Dubai în funcție de buget


Dubai este unul dintre cele mai dinamice orașe din lume. Cred că îl poți vizita anual și tot vei găsi mereu obiective noi, răsărite parcă peste noapte.

Anul acesta este o destinație mai cerută ca oricând, mai ales că are în sfârșit loc Expo 2020, eveniment amânat anul trecut din cauza pandemiei, care va începe la 1 octombrie și se va încheia la 31  martie 2022.

Dacă vrei să poți vizita ceva în Dubai, fix aceasta este și perioada cea mai bună din an, când temperaturile sunt moderate și te poți bucura de excursii în deșert și multă distracție în aer liber.

Dubai s-a impus în decursul ultimilor ani ca destinație de vacanță de top, dar ce este important de știut este că există posibilități de cazare pentru toate gusturile și buzunarele aici. Pe baza experienței noastre de călătorie în Dubai, am selectat trei zone în care te poți caza în condiții bune, în funcție de buget.

1. Pentru cei care nu doresc să cheltuiască prea mult pe cazare, dar să aibă acces ușor către cele mai importante obiective turistice și către plajă o zonă foarte potrivită este zona Al Barsha – Mall of Emirates. Aici poți   găsi variante de cazare foarte bune ca preț în apartamente sau hoteluri de 3-4*, cu condiții bune de cazare. În zonă sunt restaurante, supermarketuri, Mall of Emirates și, cel mai important, linia de metrou care conectează punctele cele mai vizitate ale orașului.  Zona este bună, nu este atât de agomerată precun Deira – Bur Dubai care  și ele au tarife bune pentru cazare. 

2. Poate cea mai ofertantă zonă a orașului este Dubai Marina. Aici tarifele de cazare sunt medii (există și variante de lux, dar, ca notă generală, poți găsi un raport calitate-preț excelent). Zona din jurul portului este una foarte animată, cu multe terase, restaurante, cluburi. În plus, plaja de aici este foarte bună, sunt multe hoteluri chiar pe plajă.  Arhitectura este impresionantă, iahturile de lux expuse la tot pasul și găsești numeroase magazine. În plus, ești suficient de aproape de linia principală de metrou, deci poți vizita ușor tot orașul.

3. Pentru cei mai pretențioși, cele mai bune variante de cazare se află pe insula Palm Jumeirah. Hotelurile de aici, fie cele care aparțin marilor lanțuri hoteliere, fie cele tip boutique, au toate ingredientele unei vacanțe de lux. Plaja este foarte aproape, oriunde te cazezi. Insula este suficient de privată pentru a nu fi aglomerată, fără a fi însă izolată de oraș. Zona este perfectă pentru cei care doresc relaxare, condiții de ședere excelente, mâncare rafinată și numeroase posibilități de distracție fără a fi nevoie să te deplasezi prea mult.

Indiferent de preferințele tale, nu uita că echipa noastră este aici pentru a oferi sfaturi utile, pentru a îți prezenta condițiile de intrare în Dubai și pentru a croi oferte personalizate, potrivite gusturilor și bugetului tău!
              


SOURCE AND TAGS