Luna de miere


La fel ca nunta, luna de miere este un eveniment cu totul și cu totul special, la care visăm ani în șir și care trebuie să decurgă perfect. Nu este loc pentru surprize neplăcute sau stres inutil. Știm deja că perioada de până la nuntă este una încărcată, nu are sens să adăugăm bătaie de cap. Dar nu putem nici să lăsăm totul pe ultima sută de metri deoarece sunt șanse reduse să găsim disponibile cele mai bune variante de cazare.

Aici intervine echipa noastră, gata în orice moment pentru o nouă provocare. Vacanțele pentru luna de miere au pentru noi un farmec aparte. Construirea lor ne face părtași la povestea de dragoste împlinită a celor doi care au în față nu doar un concediu împreună, ci o călătorie de ani buni. Vrem să le oferim un start de neuitat pe noul drum și astfel suntem gata să punem la punct cu migală și cel mai mic detaliu.

Vom avea grijă ca destinația aleasă să fie pe placul ambilor parteneri, unitatea de cazare să respecte cerințele și să depășească așteptările celor mai exigenți.

Nu avem recomandări standard, deoarece fiecare cuplu este unic, rar comercializăm 2 pachete identice pentru luna de miere. Consilierii care se ocupă de crearea pachetelor pentru luna de miere au fiecare peste 10 ani de experiență în domeniul turismului, astfel încât cu siguranță vor ști să caute pentru tine cele mai bune variante.

SOURCE AND TAGS