Circuit Israel - Egipt 7 noiembrie

Transport cu avionul transport
Circuit Israel - Egipt 7 noiembrie

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Haifa - Tiberias - Nazareth 
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agenţiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10.45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13.20. Plecare spre Muntele Carmel - Haifa, unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Transfer la hotel, cina si cazare Tiberias/Nazareth.
ZIUA II: Tiberias - Cana Galileii - Nazaret - Muntele Tabor - Tabgha - Capernaum - Iordan
Mic dejun. Tur panoramic al orasului Tiberias. Plecare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni săvârşite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei în vin. Vizita in Nazareth la Biserica Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naşte pe Mesia. Optional: Muntele Tabor cu Biserica Schimbării la Faţă (10 euro/pers). Se continua programul cu Tabgha si Capernaum. Optional: plimbare cu vaporasul pe Marea Galileii, pe urmele Sf. Apostol Petru. Se va servi pranzul, gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers). Plecare spre Râul Sf. Iordan - în care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA III: Ierusalim - Drumul Crucii - Muntele Sion
Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezătorul, Biserica Înălţării Mantuitorului la cer - Eleon, Muntele Maslinilor, Grădina Gheţimani - locul mult iubit de Mantuitor, acolo unde obişnuia să se roage şi unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Intrand pe poarta Sf. Stefan se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri, Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfântul Mormânt şi locul unde s-a aflat Sfânta Cruce. Se pleaca pe Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul proorocului David. Oprire la Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA IV: Ierusalim - Marea Moarta - Egipt - Sharm El Sheikh - Marea Rosie
Mic dejun. Deplasare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim cu hramul Sf. Gheorghe. Se continua programul cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran -vedere generala. Deplasare spre Egipt de-a lungul Marii Moarte, Marii Rosii si Golfului Aqaba, care este punctul de legatura intre cele patru tari: Israel, Egipt, Iordania si Arabia Saudita. Cina si cazare in Sharm El Sheikh. 
ZIUA V: Egipt - Sharm El Sheik - Marea Rosie
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si baie in Marea Rosie. Puteti participa la excursiile optionale specificate mai jos, care se vor organiza la fata locului de catre agentia partenera din Egipt. Cina si cazare in Sharm El Sheikh.

-Cairo: tur de oras, vizitarea piramidelor, Sfinx, Giza, Muzeul de Egiptologie si Biserica Sf. -Gheorghe.
Sharm El Sheikh: tur de oras, plimbare cu vaporasul cu fundul de sticla, plimbare cu atv-urile si seara beduina. Inclusa masa de pranz.
-Ascensiune pe muntele Sinai si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina

ZIUA VI: Egipt - Sharm El Sheik - Peninsula Sinai - Sf. Ecaterina - Marea Rosie
Mic dejun. Optional: Participare la Sf. Liturghie si vizitarea Manastirii Sf. Ecaterina, care este considerata cea mai veche manastire din lume, situata de cinci secole la baza Muntelui Moise si al Sf. Ecaterina - se viziteaza Moastele Martirei, ale Sf. Stefan Sinaitul si Rugul Aprins. Se viziteaza muzeul si se asteapta Binecuvantare din partea preotului, primind Inelul de ``argint`` al Sf. Ecaterina (35 euro/pers). Cina si cazare in Sharm El Sheikh.
ZIUA VII: Egipt - Sharm El Sheik - Israel - Eilat - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Pecare spre orasul Eilat. Tur panoramic al orasului si deplasare de-a lungul Marii Rosii, Marii Moarte, cu oprire la Manastirea Sfântului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA VIII: Bethlehem - Ierusalim - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Biserica Naşterii Mantuitorului. Continuare spre Tel Aviv-Jaffa cu timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane, unde se pot vizita Biserica Sf. Petru si ``Podul Dorintelor``. Deplasare spre aeroport si decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55.

CIRCUIT ISRAEL - EGIPT

Durata: 8 zile | 7 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret:
 
DATA Camera dubla + demipensiune
 
 
07.Nov.2018
699 EUR (SUPLIMENT SGL 199 EURO)

 

Servicii incluse:
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 4 nopţi cazare cu demipensiune in Israel, hoteluri de 3 si 4 
● 3 nopţi cazare cu demipensiune in Egipt, hotel 5 
● transport cu autocar modern - aer condiţionat
● ghid din partea agentiei si ghid local
● taxele de aeroport 
● bacşişuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele hoteliere, de statiune, intrarile la obiectivele turistice 
● taxa de viza Egipt

Servicii neincluse:
● asigurarea medicala - obligatorie 
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese 
● excursiile optionale din program

 

Tarifele sunt valabile pentru un numar limitat de locuri. Datorita dinamicii tarifelor in industria turismului acestea au doar rol de prezentare si pot sa apara variatii in plus sau minus intre data introducerii ofertei si cea a rezervarii dumneavoastra. Din acest motiv, va rugam sa reverificati disponibilitatea camerelor si a tarifelor cu operatorii nostri.

Nu ai gasit ce cautai? Suna la 031.710.3220 sau da un email pe office@piticescu.ro pentru a beneficia de o oferta personalizata. Expertii Piticescu Tour te vor ghida pentru a alege cea mai buna varianta pentru vacanta mult visata. Profita acum de ofertele speciale pentru sejur in destinatiile tale favorite!

SOLICITATI OFERTA

+
-
+
-
Solicitarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes! Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

OFERTE SIMILARE

LISABONA Orasul care te cucereste in ritm de fado 2018

De la 445 EUR

transport LISABONA Orasul care te cucereste in ritm de fado 2018
MAI MULTE DETALII

PARIS 1 Decembrie in orasul iubirii 2018

De la 475 EUR

transport PARIS 1 Decembrie in orasul iubirii 2018
MAI MULTE DETALII

PRAGA Vacanta de 1 Decembrie 2018

De la 395 EUR

PRAGA Vacanta de 1 Decembrie 2018
MAI MULTE DETALII
Solicitati Oferta Cautati Oferte
Ok, sunt de acord

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Detalii aici.