Oferta personalizata Rio de Janeiro

Transport cu avionul transport
Oferta personalizata Rio de Janeiro

 

Oferta personalizată Rio de Janeiro

 

Tip ofertă: relaxare

Design: Cristina Pipias  (email cristina@piticescu.ro, telefon/ WhatsApp 0726202487)

 

Destinație:  Brazilia

Descriere țară

Limba oficială: portugheză

Moneda: Real Brazilian (1 = 1,19 RON aprox.)

Fus orar: GMT -3 (valabil pentru Rio de Janeiro, Brazilia are 3 fusuri orare distincte)

Documente necesare pentru călătorie

Cetăţenii români care doresc să călătorească în Brazilia nu au nevoie de viză de intrare. Perioada legală de şedere este de 90 de zile. Nu este nevoie de viză de tranzit.

Pe teritoriul brazilian se poate solicita Poliţiei Federale prelungirea dreptului de şedere iniţial de 90 de zile cu încă o perioadă egală fără a depăşi însă dreptul de şedere total de 180 de zile într-un an, calculat de la prima intrare în Brazilia.

 

De asemenea, vă atenţionăm că, la orice ieşire din ţară, este important să vă asiguraţi că aveți în paşaport ştampila aferentă, în caz contrar, zilele trecute de la ieşirea ilegală din Brazilia vor fi contabilizate ca zile petrecute pe teritoriul brazilian. O atenţie sporită trebuie acordată trecerii frontierei dintre Brazilia şi Argentina, respectiv, dintre Brazilia şi Paraguay în zona Cascadei Iguazu, practica operatorilor turistici din regiune (inclusiv a mijloacelor de transport în comun) fiind să evite oprirea la graniță pentru înregistrarea ieșirii de pe teritoriul brazilian. Vă recomandăm ca, aflaţi într-o asemenea situaţie, să informaţi de la urcarea în mijlocul de transport asupra necesității efectuării unei opriri la graniță, în caz contrar urmând a suporta consecinţele părăsirii în mod ilegal a teritoriului brazilian (acestea incluzând amenzi şi interdicţia reintrării/staţionării pe teritoriul brazilian).

 

Descriere destinație

 

Rio de Janeiro este un oraș cu peisaje spectaculoase, cu vegetație luxuriantă și plaje de poveste.  Cu o istorie de aproape 500 ani, minunata metropolă braziliană a fost pe rând colonie franceză, capital a Braziliei și chiar capitală a Imperiului Portughez (și loc de retragele al familiei imperial portugheze din fața invaziei conduse de Napoleon).

Astăzi, Rio este un important centru cultural și economic al Americii de Sud, o capital a distracției, artei stradale și a fotbalului. Pe scurt, atracții pentru toate gusturile.

 

Sfaturi:

Evitați deplasările după ora 22.00. Rio este totuși un oraș cu o rată mare a infracționalității. Recomandăm evitarea purtării unor accesorii scumpe, precum și plasarea valorilor și documentelor în original în seif, în camera.

SOLICITATI OFERTA

+
-
+
-
Solicitarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes! Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

OFERTE SIMILARE

Oferta personalizata Cambodgia

De la 750 EUR

transport Oferta personalizata Cambodgia
MAI MULTE DETALII

Oferta personalizata Vietnam

De la 800 EUR

transport Oferta personalizata Vietnam
MAI MULTE DETALII

Vacanta personalizata China

De la 950 EUR

transport Vacanta personalizata China
MAI MULTE DETALII
Solicitati Oferta Cautati Oferte
Ok, sunt de acord

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Detalii aici.