Oferta personalizata city break Paris

Transport cu avionul transport
Oferta personalizata city break Paris

 

Oferta personalizată  Paris

 

Informații utile Franța

Moneda: EUR

Ora oficială: Central European Time (C.E.T)

 

Cetățenii români pot călători cu paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate. Pentru călătoria cu minori sau călătoria minorilor neînsoțiți pot exista condiții speciale, vă rugăm să verificați înainte de plecare dacă vă încadrați în condițiile publicate pe https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/pg-conditii-de-iesire-din-tara-pentru-cetatenii-romani-minori-59.html

În cazul unor incidente grave (accidente, tâlhării), care necesită intervenţia imediată a autorităţilor cehe, trebuie apelate următoarele numere de urgenţă:

112 – servicii de urgenţă

17 – poliţie

Atenţie! Dacă sunaţi din greşeală la 112, nu închideţi! În caz contrar, vi se poate trimite o maşină în locul în care vă aflaţi, pentru a vedea dacă totul este în regulă!

Asigurarea medicală este obligatorie în Franța.

Încheierea poliţelor de asigurare trebuie făcută în România, neexistând posibilitatea încheierii lor în Franța.

Vă recomandăm cu insistenţă să încheiaţi o asigurare medicală de sănătate sau să obţineţi Cardul European de Sănătate înainte de a pleca într-o călătorie.

 

 

Transport

 

Vă recomandăm încheierea cardului de călătorie Navigo Decouverte, costă aproximativ 35 euro/persoană (cu tot cu suportul magnetic). Este necesar să aveți din țară o poză tip buletin. Se obține pe loc de la casierie.

Este valabil pe toate liniile de transport (inclusiv RER), mai puțin pe liniile speciale (shuttle de la/ către aeroport, linia de autobuz către Disney).

 

Transfer aeroport – hotel – aeroport (vă lasă și vă ia de la hotel): 15 euro/sens/persoană

Transport Disney (RER): trenul este inclus în Navigo Decouverte (dar rog verificare la ghișeu înainte, aceasta este situația prezentată pe site http://parisbytrain.com/rer-train-paris-to-euro-disney/)

 

Principalele obiective

Tour Eiffel

  • Până la etajul 2: 13 euro
  • Până sus: 20 euro

Recomandăm achiziția online (putem să o facem noi) pentru a ne asigura că găsim destule bilete și nu se stă la coadă

Louvre

Acces de bază: 17,5 eur/persoană

 

Versailles – Accesul în grădini este gratuit, pentru vizitarea palatului în interior este necesară programare din timp, costă aproximativ 20 euro/persoană

 

Urcare în turn Montparnasse aprox 20 euro/persoană

Tarifele pentru pachetele tip city break variază foarte mult în funcție de hotel, zbor și alte dorințe specifice fiecărui client. La Piticescu Tour nu avem soluții predefinite, deoarece credem că fiecare persoană are alte așteptări de la o astfel de vacanță. Suntem aici pentru a găsi împreună cele mai potrivite variante și suntem gata să răspundem provocărilor lansate de client!

 

Pentru a beneficia de o ofertă personalizată pentru city break Paris, nu ezitați să ne contactați fie telefonic la 031.710.3220, fie pe email la office@piticescu.ro

 

SOLICITATI OFERTA

+
-
+
-
Solicitarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes! Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

OFERTE SIMILARE

Oferta personalizata Cambodgia

De la 750 EUR

transport Oferta personalizata Cambodgia
MAI MULTE DETALII

Oferta personalizata Vietnam

De la 800 EUR

transport Oferta personalizata Vietnam
MAI MULTE DETALII

Vacanta personalizata China

De la 950 EUR

transport Vacanta personalizata China
MAI MULTE DETALII
Solicitati Oferta Cautati Oferte
Ok, sunt de acord

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Detalii aici.