Oferta personalizata city break Praga

Transport cu avionul transport
Oferta personalizata city break Praga

Destinație:  Praga, Cehia

 

Informații utile Cehia

Moneda: coroana cehă (CZK sau Kč)

Paritatea: 1 CZK = 0.04 EUR (aproximativ)

Ora oficială: Central European Time (C.E.T)

 

Cetățenii români pot călători cu paşaportul sau cartea de identitate în curs de valabilitate. Pentru călătoria cu minori sau călătoria minorilor neînsoțiți pot exista condiții speciale, vă rugăm să verificați înainte de plecare dacă vă încadrați în condițiile publicate pe https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/pg-conditii-de-iesire-din-tara-pentru-cetatenii-romani-minori-59.html

În cazul unor incidente grave (accidente, tâlhării), care necesită intervenţia imediată a autorităţilor cehe, trebuie apelate următoarele numere de urgenţă:

112 – servicii de urgenţă

158 – poliţie

Atenţie! Dacă sunaţi din greşeală la 112, nu închideţi! În caz contrar, vi se poate trimite o maşină în locul în care vă aflaţi, pentru a vedea dacă totul este în regulă!

Asigurarea medicală este obligatorie în Cehia.

Încheierea poliţelor de asigurare trebuie făcută în România, neexistând posibilitatea încheierii lor în Cehia.

Vă recomandăm cu insistenţă să încheiaţi o asigurare medicală de sănătate sau să obţineţi Cardul European de Sănătate înainte de a pleca într-o călătorie.

 

Descriere destinație

 

Praga este un oraș romantic prin excelență. Străzile pitorești, clădirile istorice foarte bine conservate, minunatele poduri de pe râul Vltava și culorile orașului te vor cuceri iremediabil.

Înainte de unificarea de la 1784 în zonă existau orașe diferite: Hradčany, Malá Strana, Staré Město și Nové Město. Unicitatea fiecăruia dintre acestea dăinuiește peste secole și  îi dă capitalei de astăzi a Cehiei un farmec  unic.

 Praga este și un oraș al superlativelor și asta nu doar pentru că aici se află cel mai vast complex medieval din lume (Castelul din Praga), sau că o suprafață  foarte mare din centrul său istoric este inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO. O plimbare prin centrul vechi al Pragăi îți dă iluzia întoarcerii în timp.  

Principalele obiective turistice sunt:

  1. Castelul Praga
  2. Piața din orașul vechi
  3. Ceasul astronomic
  4. Casa dansatoare
  5. Catedrala Sfântul Vitus
  6. Podul Charles (Carol)
  7. Cartierul evreiesc

 

Sfaturi: La castelul din Praga cozile sunt destul de mari. Timpul de vizitare este de aproximativ 4 ore. Bilet puteți lua în avans, e valabil 48 ore dar are o singură intrare.

Dacă vreți să aveți parte de un apus de soare de neuitat, încercați să ajungeți pe colina Petrin (pe care este și un turn metallic, amintind de turnul Eiffel din Paris).

Încercați să evitați taxiurile, sunt probleme în zonele cu trafic turistic intens (costuri mult exagerate, ocolit prin tot orașul pentru un obiectiv aflat la 2-3 km, etc. Dacă e musai, întrebați costul de la început și menționați că veți avea nevoie de bon.

 

Oferta

 

 

Tarifele pornesc de la aproximativ  199 euro/persoană (pentru zbor, cazare 3 nopți, transfer)  și pot varia foarte mult în funcție de perioadă, unitate de cazare, zbor.

 

Suna la 031.710.3220 sau da un email pe office@piticescu.ro pentru a beneficia de o oferta personalizata. Expertii Piticescu Tour te vor ghida pentru a alege cea mai buna varianta pentru vacanta mult visata. Profita acum de ofertele speciale pentru sejur in destinatiile tale favorite!

SOLICITATI OFERTA

+
-
+
-
Solicitarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes! Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

OFERTE SIMILARE

Oferta personalizata Cambodgia

De la 750 EUR

transport Oferta personalizata Cambodgia
MAI MULTE DETALII

Oferta personalizata Vietnam

De la 800 EUR

transport Oferta personalizata Vietnam
MAI MULTE DETALII

Vacanta personalizata China

De la 950 EUR

transport Vacanta personalizata China
MAI MULTE DETALII
Solicitati Oferta Cautati Oferte
Ok, sunt de acord

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Detalii aici.