Oferta personalizata vacanta Thailanda - Phuket

Transport cu avionul transport
Oferta personalizata vacanta Thailanda - Phuket

Destinație:  Phuket, Thailanda

Descriere țară

Limba oficială: thailandeză

Moneda: BAHT (1 = 0,12 RON aprox.)

Fus orar: GMT + 7

Documente necesare pentru călătorie

Cetățenii români au nevoie de viză pentru a intra în Thailanda. Acesta poate fi obținuta de la Ambasada Thailandei la București (vă recomandăm să aplicați cel târziu cu 1 lună înainte de plecare). Pentru turiștii care stau mai puțin de 15 zile pe teritoriul Thailandei, recomandăm obținerea vizei pe aeroport. Vă rugăm înainte să verificați cu agentel de turism dacă se poate aplica viza pe aeroportul pe care aterizați (nu se acordă pe toate aeroporturile).

Documente necesare pentru viza pe aeroport (recomandăm obținerea pe aeroport acolo unde se poate, la Ambasadă cer mai multe documente și progcedura este greoaie):

  • valabilitatea paşaportului să fie de minimum 6 luni;
  • să completaţi un formular tip;
  • fotografie 4x6 cm pentru fiecare aplicant, inclusiv pentru copii;
  • bilet de avion pentru retur;
  • durata sejurului să nu depăşească 15 zile;
  • persoana care călătoreşte individual trebuie să aibe asupra sa suma de minimum 10.000 Baht cash (cca 350 $) sau echivalentul acestei sume în dolari SUA sau Euro;
  • pentru o familie (soţ, soţie, copii) suma minimă necesară este de 20.000 Baht (cca 700 $) sau echivalentul acestei sume în dolari SUA sau Euro;
  • după predarea formularelor şi verificarea documentelor, procedură care va dura în jur de 5-10 minute, cetăţenilor români li se va aplica pe paşaport viza necesară intrării în Thailanda.

 

 

Începând cu 27 septembrie 2016, taxa de viză este de 2000 THB.

 

Descriere destinație

 

Phuket este una dintre cele mai cunoscute destinații de vacanță din Thailanda și chiar din toată Asia de Sud-est. Este ideală pentru cei care doresc să îmbine relaxarea cu activități diverse, vizitare, viață de noapte. Plajele minunate cu nisip fin, multitudinea de mici insule către care puteți merge cu barca, vegetația luxuriantă și oamenii extreme de primitori sunt doar câteva dintre atuurile de necontestat ale insulei.

 

Sfaturi:

Dacă închiriați mașină, nu depășiți limita legală. Nu există o marjă de toleranță, există camere care depistează și 1 km/h depășire. Nu consumați băuturi răcoritoare sau apă neîmbuteliate. Dacă folosiți taxi sau tuk tuk negociați în avans tariful.

Manifestați precauție cu privire la familia regală în discuțiile purtate. Lezarea imaginii regelui constituie infracțiune chiar și pentru turiști. 

 

Oferta

 

Phuket este o destinație ideală atât pentru familii cu copii cât și pentru tineri dornici de distracție. Baza de cazare este vastă și variază de la vile, hoteluri de 2-3* până la hoteluri de 5* lux.

Verifică împreună cu specialiștii noștri ce ofertă ți se potrivește.

Tarifele pornesc de la aproximativ 650 euro/persoană (pentru zbor, cazare 7 nopți, transfer)  și pot varia foarte mult în funcție de perioadă, unitate de cazare, zbor.

 

Suna la 031.710.3220 sau da un email pe office@piticescu.ro pentru a beneficia de o oferta personalizata. Expertii Piticescu Tour te vor ghida pentru a alege cea mai buna varianta pentru vacanta mult visata. Profita acum de ofertele speciale pentru sejur in destinatiile tale favorite!

SOLICITATI OFERTA

+
-
+
-
Solicitarea dumneavoastra a fost trimisa cu succes! Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

OFERTE SIMILARE

Oferta personalizata Cambodgia

De la 750 EUR

transport Oferta personalizata Cambodgia
MAI MULTE DETALII

Oferta personalizata Vietnam

De la 800 EUR

transport Oferta personalizata Vietnam
MAI MULTE DETALII

Vacanta personalizata China

De la 950 EUR

transport Vacanta personalizata China
MAI MULTE DETALII
Solicitati Oferta Cautati Oferte
Ok, sunt de acord

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Detalii aici.